Od sedaj naprej nas bo na nogometnem igrišču vedno spremljala posebna pesem, ki bo naše nogometaše dodatno motivirala, da pokažejo vse kar znajo in dosežejo željene cilje.

V soboto (20. 3. 2021) po tekmi z ND Bilje, se je z mesta članskega trenerja poslovil naš Rok Zorko. 

Predsednik kluba pravi: "Na spomladanski del članske sezone smo dobro pripravljeni." V soboto bodo namreč člani v Brežicah že gostili NK Vitanest Bilje.

Tudi naši trenerji so se včeraj (10. 2. 2021) odzvali na akcijo vseh slovenskih nogometnih trenerjev ter opozorili na nepopravljivo škodo, ki se dela otrokom z onemogočanjem vadb.

Tin Martič je star 24 let in prihaja iz Samobora. V NK Brežice je kot del naše članske ekipe prispeval k uspešnemu rezultatu v jesenskih tekmah sezone, da se ekipa danes nahaja na 4. mestu lestvice 2. SNL.

V Brežicah začnejo člani s treningi takoj, ko bo to uradno dovoljeno in večino stvari okoli ekipe je že pripravljenih na začetek. V prehodnem obdobju so se zgodile marsikatere spremembe, a stvari se odvijajo na bolje.

Izšla je naša knjiga! V NK Brežice 1919 smo ponosni na bogato zgodovino kluba, ki sega med ene najstarejših v Sloveniji. V letu 2019 smo proslavili 100 letnico kluba.

Predsednik NK Brežice 1919, Peter Gramc, povzema jesensko dogajanje 2020 v nogometu pri nas. 

Govorili smo z našim članskim igralcem, ki ga poznamo že nekaj časa in je v tem obdobju res izredno napredoval. Postal je tehnično zelo dober igralec, ki si ga lahko predstavljamo, da igra za prvo ligo.

POKLIČITE NAS

030 219 000

 

PIŠITE NAM

Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

SOCIALNA OMREŽJA

 

      

© 2021 nkbrezice.si. Vse pravice pridržane. Izdelava spletnih strani 5ka